ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΤΣΑΡΚΑ ΜΕ ΤΗΝ FREEDAY ΠΑΡΕΑ

Αυτή την Παρασκευή (17/12/2010) λίγο πριν μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα τις όμορφες στιγμές των Χριστουγέννων, μοιράζουμε χαμόγελα και χαρά στα προσωπάκια των 70 παιδιών του παιδικού χωριού SOS Βάρης!!..

Μαζεύουμε στην πλατεία απο τις 21:00, μια ωρα πριν ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη βόλτα μας,παιχνίδια για παιδιά απο 2 εως 16 ετών!Επιτραπέζια,κούκλες και ότι παιχνίδι μικρό ή μεγάλο μπορεί να φέρει ο καθένας μας!
Οι άνθρωποι του παιδικού χωριού SOS, μας μετέφεραν επίσης την ανάγκη για τρόφιμα που χρειάζονται τα παιδάκια για το πρωινό τους! (Cornflakes,μαρμελάδες,γάλατα,μπισκότα,μέλι!)

Ας περάσουμε ένα μήνυμα στα παιδιά και στους ανθρώπους εκεί που έχουν αφιερώσει ολόψυχα τον εαυτό τους σε αυτά,πως δεν είναι μόνοι τους!

Στην πλατεία βγάζουμε φωτογραφίες με τους φίλους μας!Θα τις συγκεντρώσουμε και θα τους τις στείλουμε! Σε αυτά που φέρνουμε βάζουμε, αν θέλουμε, τα ονόματά μας, μηνυματάκια και ευχές για να τα διαβάσουν!

Που θα παμε βόλτα; Το μέρος δεν μας απασχολεί. Πάμε πάντα παντού.Αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός και όλες οι ευχάριστες αναμνήσεις που δημιουργούμε με τους φίλους και την οικογένεια μας.

Η ομάδα κινείται πάντα σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς ετσι ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν εύκολα οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου αλλά και να εξοικιωθούν ευκολότερα οι μεγαλύτεροι.

Τα ποδήλατα κινούνται σε προκαθορισμένες διαδρομές διασχίζοντας δρόμους που πρώτα έχει κοπεί η κυκλοφορία απο τα υπόλοιπα μέσα μετακίνησης, ώστε να δημιουργείται όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια στους ποδηλάτες. Φυσικά σωστή ασφάλεια υπάρχη μόνο όταν είμαστε και εμείς προσεχτικόι και οδηγούμε παντα με ασφάλεια.

Φυσικά μέσα σε αυτό το γιορτινό event δεν θα μπορουσε να λείψει και το διάλειμμα.

Αν λοιπόν δεν έχετε δει την Αθήνα νύχτα χωρίς αυτοκίνητα, με σιγουριά μπορώ να σας πω ότι χάνετε μία απιθανη εμπειρία. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν δοκιμάσετε μία φόρα, θα γίνει ένα αγαπημένο ραντεβού κάθε παρασκευή.

Για πληροφορίες σχετικά με το μέρος, ανακοινώνεται κάθε Πέμπτη απόγευμα στη freeday και έπειτα ανακοινώνεται σε αυτή την εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ΕΘΕΛοντές ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ
στα υπηρεσιακά :
2539 (Αντώνης Κοπιτσής)
8008 (Γεώργιος Σταματόπουλος)
και στο 6981680711.