Ποδηλατική Αποκριά με Καρναβάλοπεταλιές στη πλατεία Συντάγματος!!!


Ποδηλατοπορεία μετά Κουδούνων "το Μεγάλο Ξόρκι". Εξοπλιζόμαστε με παραδοσιακές Κουδούνες και παρελαύνουμε στην πόλη για τον εξορκισμό των "κακών πνευμάτων"

Συνάντηση:...
Η συνάντηση της πιο τρελής ομάδας θα γίνει στο γήπεδο Καραισκάκης (εξω απο την θύρα 1) στο Ν.Φάληρο στις 12:30 (ευκολη πρόσβαση με ηλεκτρικό και τράμ και άνετο παρκινγκ για αυτοκινητα)! Από εκεί θα ξεκινήσουμε με γιορτινό κλίμα και πολύ χαβαλέ για να δώσουμε την δικια μας πινελιά στους δρόμους και θα φτάσουμε στη πλατεία Συνταγματος, όπου και ξεκινάει η γιορτή! Για όσους δεν μπορούν να ερθούν στο Ν.Φάληρο θα συναντηθουμε στη πλατεία Συντάγματος στις 14:00. Σαν σημειο συναντησης θα δωθει το συντιβάνι της πλατείας αλλά αναλογα τον κοσμο ίσως ειναι δύσκολο!



Ώρα αναχωρησης απο το Ν.Φάληρο στις 13:00


Διαδρομή:
Από Σύνταγμα προς Ζωγράφου, Ιλίσια, Παγκράτι, Βύρωνας, Υμηττός, Δάφνη, Αγ. Δημήτριος (Μπραχάμι), Άλιμος, Άγιος Δήμήτριος, Δάφνη, Άνω Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πετράλωνα και τελειώνουμε Γκάζι.

Απαραίτητα: Φώτα, κουδούνες και αποκριάτικο πνεύμα!!!

Προσυγκεντρώσεις:
ΑΘΗΝΑ(ΚΕΝΤΡΟ): 11:20 αναχώρηση από την διασταύρωση Πατησίων και Γαλατσίου (έξω απο το ταχυδρομικό ταμιευτήριο)
ακολουθει:11:45 στη διασταύρωση Αλεξάνδρας και Πατησίων (εξω απο το κτήριο της ΓΕΣΕΕ)
ακολουθεί:12:00 στη διασταύρωση Πειραιώς και Χαμοστέρνας

Ο καιρός:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=15&amp%3Bla=2&amp%3Bcn=GR

Επισήμανση διαδρομής:
Κινούμαι στη δεξιά λωρίδα*. Συμβάλλω στην ομαλή κυκλοφορία. Συμμετέχω στην ποδηλατική αποκριά

* Όταν το επιτρέπει το πλάτος του δρόμου, με παραπάνω από μία λωρίδα ανα ρεύμα κυκλοφορίας καλό θα είναι να μην καταλαμβάνω όλο το δρόμο για να μην υπάρχει παρακόλληση της κυκλοφορίας